Fri fragt ved køb for 500,00 DKK mere

Betaling
På www.potebox.dk kan betaling ske via betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel (forudbetaling).Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Der kan betales med følgende kort : Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, MobilePay, og Forbrugsforeningskort. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på potebox.dk.

NB ved køb med Mastercard/visa. anvender vi 3D secure, du kan læse mere om 3D secure her...

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken potebox.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra potebox.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, fremsender vi varerne, så snart vi har registreret din indbetaling. Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af insigelsesordningen.

ViaBill, Køb nu, betal når du vil
ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Yderligere information findes på følgende link www.viabill.dk/terms

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser.

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller et ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet. Vær opmærksom på, at du kan blive opkrævet for told og moms af de lokale toldmyndigheder i forbindelse med udlevering af pakken.

Specielle vilkår vedr. køb på abonnement
Vælger du at få foder, godbidder, plejeprodukter eller andre varer leveret med et fast leveringsinterval er der nogle bestemte betingelser og krav, du skal være opmærksom på

Vilkår for træk på dit betalingskort i forbindelse med abonnement
Der kan udelukkende indgås en aftale om abonnement med fast levering hvis kunden aktivt har ønsket dette. Kunden skal ved køb markere, at kunden har læst handelsbetingelserne, der indebærer at Potebox. dk løbende kan trække det aftalte beløb ved levering af de aftalte varer på det aftalte tidspunkt. Ved bestilling på Potebox.dk vil det fremgå af produktsiden, om varen kan købes som abonnements vare med mulighed for fast levering, kunden skal selv vælge det ønsket leverings interval.

Du godkender aftalen i forbindelse med bestilling på hjemmesiden. Når aftalen er godkendt indtaster du dine kortoplysninger (kortnummer, udløbsmåned og år samt kontrol ciffre) Efter afslutning af købet vil du mod tage en E-mail med bekræftelse på aftalen, som indeholder information om hvilke produkter, der er fast levering på, og i hvilket interval. Er der ikke aftalt andet vil aftale løbe indtil den bliver opsagt af en af parterne. Kunden kan til enhver tid opsige aftalen med øjeblikkelig varsel. Du skal dog være opmærksom på, at opsiges aftale i perioden imellem varerne er afsendt fra Potebox.dk's lager til den er blevet leveret, er det kunden selv, der skal sørge for at sende varen retur, såfremt den ikke er ønsket. Vi sender altid en besked til dig om, at der er varer på vej inden vi sender varerne og trækker pengene på kortet.

Dine indtastede kortoplysninger gemmes hos ePay, og kan ikke på nogen måde ses af Potebox.dk.

Bemærk, bruger du Visa Elektron eller Master card skal du sikre dig at kortet er godkendt til abonnementsbetaling. Kontakt evt. din bank.

Det er dit ansvar som kunde at meddele Potebox.dk, hvis du ønsker at holde en pause med leveringerne. Det er også dit ansvar at meddele Potebox.dk hvis du flytter, eller der sker andre ændringer som er vigtige i forbindelse med den planlagte levering af de ønskede varer. Bemærk, du skal afmelde en levering senest 3 dage før planlagt levering, så Potebox.dk kan nå at stoppe bestillingen. Har du ikke givet besked til Potebox.dk om en afmelding vil du blive faktureret og hæfte for leveringen.

Afmelding eller ændring af abonnement kan foretages, ved at sende en E-mail til info@Potebox.dk eller ringe til os på telefon: 29 10 30 90. Vi vil altid bekræfte dine ændringer inden for 2 arbejdsdage pr. telefon eller E-mail.

Bemærk det er kundens ansvar at give besked, såfremt der sker ændringer med betalingskortet. Hvis du ønsker at ændre dit kortnummer, eller helt slette det, f.eks. hvis du skifter kort skal du altid kontakte Potebox.dk pr. Email eller telefon. I det tilfælde stoppes aftales, og en ny skal indgåes med de korrekte kort oplysninger. Kan vi ikke trække beløbet inden levering vil aftalen blive sat i bero. I de tilfælde vil du altid blive kontaktet pr. telefon eller E-mail.

Siden er sidst opdateret den 31 maj 2017.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér