Fri fragt ved køb for 500,00 DKK mere

FEEL GOOD hundegodbidder

FEEL GOOD hundegodbidder VARENR. NN7862015106
Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.
Pris
30,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Beskrivelse

Detaljer

Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv.  De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Ingredienser: Havre, ris, rug, kylling, Olie og fedt, gærekstrakt, blandede krydderier, rosmarin ekstrakt. 125 gr.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 15% Råfibre 1,7% Råaske 4%
Smag Kylling
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér