Fri fragt ved køb for 500,00 DKK mere

HEALTH & DIGESTION hundegodbidder

HEALTH & DIGESTION hundegodbidder VARENR. NN7862015104
Pooch & Mutt HEALTH & DIGESTION godbidder er velsmagende, fyldt med naturlige ingredienser og er kalorie fattige. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker. HEALTH & DIGESTION: godbidder indeholder indeholder kylling, persille, kul og cikorie
Pris
30,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Beskrivelse

Detaljer

HEALTH & DIGESTION hundegodbidder er naturlige, etiske, lavt kalorieindhold, håndlavet mini-knogler, som hunde elsker.
 
Godbidderne indeholder kylling, persille, kul og cikorie. Persille bruges til hjælpe på fordøjelsen, især i tilfælde af oppustethed og flatulens (luft i maven)
 
Trækul bliver brugt som hjælp til at absorbere fødevarer, der ikke er blevet spaltet korrekt, hvilket kan forårsage gas. 
Cikorie er et naturligt middel, som kan bidrage med at regulere fordøjelsesbakterier.
 
Pooch & Mutt godbidder er velsmagende og fyldt med naturlige, stærke aktive ingredienser, der hjælper din hund med at leve et godt og sundt liv. 
De små kødbens formet godbidder har et lavt kalorie indhold. Godbidderne indeholder ingen gluten og er ikke tilsat salt eller sukker.

Alle godbidder fra pooch&Mutt er håndbagte godbidder, fremstillet af naturlige ingredienser, og produceret i England, med omtanke for miljøet. Selve ingredienserne er også råvarer fra England! Pooch & Mutt har vundet “The ethical award” for brugen af naturlige ingredienser og den miljøvenlige produktion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Pooch&Mutt
Vægt 125g
Materiale Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, gærekstrakt, trækul, blandede krydderier, cikorie, persille, rosmarin ekstrakt. 125 gr.
Bemærkning Analyse: Råprotein 19% Råolie og -fedt 15% Råfibre 1,7% Råaske 5%
Smag Kylling
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér