Fri fragt ved køb for 500,00 DKK mere

ZiwiPeak hundefoder - 90% okse, 4kg

ZiwiPeak hundefoder - 90% okse, 4kg VARENR. BMG00213161
ZiwiPeak’s tørfoder indholder 98 % kød/ indvolde/ben og new zeelandske grønlæbede muslinger. Denne variant indeholder oksekøb, som den primære ingrediens. ZiwiPeak tørfoder indeholder kun naturlig, luft-tørret kød skånsomt tilberedt. ZiwiPeak kommer meget tæt på den sammensætning, som kosten ville bestå af for vildt levende hunde, der jager i naturen. Posen indeholder 4 kg foder.
Guide
Pris
729,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


729,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

ZiwiPeak’s tørfoder indholder 98 % kød/ indvolde/ben og new zeelandske grønlæbede muslinger. Denne variant indeholder oksekøb, som den primære ingrediens. ZiwiPeak tørfoder indeholder kun naturlig, luft-tørret kød skånsomt tilberedt. ZiwiPeak kommer meget tæt på den sammensætning, som kosten ville bestå af for vildt levende hunde, der jager i naturen.

ZiwiPeak er fremstillet til at dække det ernæringsmæssige behov hos hunde. I produktionen af ZiwiPeak anvendes udelukkende helt naturlige ingredienser fra dyr, der er opdrættet på vidtstrakte landområder (100% fri for antibiotika og væksthormoner) på New Zealands åbne grønne sletter eller fisk fanget i det klare vand ud for kysten. Det er udelukkende ingredienser, der opfylder kvalitetskravene til human ernæring, der anvendes i foderet.

ZiwiPeak indeholder ingen farvestoffer, salt, sukker, kunstige konserveringsmidler, fyldstoffer eller kornprodukter. Højt indhold af rent kød. Ingen kornprodukter, smags- og tilsætningsstoffer. Kun de reneste og mest naturlige ingredienser. Smagen ingen hunde kan modstå. Rent lufttørret kød.

Velegnet til allergiproblemer. Holistisk produktion. ZiwiPeak er et godt alternativ til anvendelsen af BARF fodring. ZiwiPeak kræver ingen speciel tilberedning, og opfylder de standarder, der stilles til BARF foder. Det er noget nemmere at få sin hund i pension eller passet, og samtidigt vide at hunden får den type kost, den er vant til at spise. ZiwiPeak godbidder anvendt sammen med ZiwiPeak Cuisine kan hjælpe med at forebygge eller nedbringe forekomsten af foderallergier. Foderallergi er ofte forårsaget af længerevarende fodring med kornbaserede fodertyper, foder indeholdende farvestoffer, konserveringsmidler eller unødige fyldstoffer.

Yderligere information

Yderligere information

Producent ZiwiPeak
Vægt 4kg
Materiale Ingredienser: Oksekød (inkluderer op til 3% fint benmel) min 58%, Okselever, Lunge, Kallun, min. 32%, New Zealandske grønlæbede muslinger min. 3%
Bemærkning Anaytiske bestanddele: Protein min. 36% Fedt min. 33% Fibre max.2% Vandindhold max.15% Råaske max. 12%
Hundetyper Junior, Voksen, Senior, Allergi, Kastrereret, Kløe, Kræsen, Mat pels, Meget aktiv, Steriliseret, Undervægtig
Abonnementsprofil
Betalingsperiode
0 none cyklus.
4 Uge cyklus.
5 Uge cyklus.
6 Uge cyklus.
7 Uge cyklus.
8 Uge cyklus.
9 Uge cyklus.
10 Uge cyklus.
Gentages indtil den stoppes eller annulleres.
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkter

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér